Pengikut Boyzzonne

Wednesday, April 3, 2013

3 Pekara Wanita Tidak Tahu Tentang Llaki

 

3 Perkara Wanita Tidak Tahu Tentang Lelaki

Lelaki dan wanita menjalani hubungan asmara dengan cara yang berbeza. Namun agar hubungan asmara berjalan lancar, sebaiknya wanita dan lelaki saling memahami satu sama lain. Sayangnya, tetap ada tiga perkara yang tidak diketahui wanita tentang

lelaki, demikian seperti yang dinyatakan dari GalTime.

Lelaki itu sederhana

Tidak seperti wanita yang rumit, lelaki itu sederhana sahaja. Apa yang mereka rasakan, itulah yang dikatakan. Lelaki juga mudah diramal jika anda ingin menyampaikan sesuatu. Sayangnya banyak wanita kurang sedar akan perkara ini dan menganggap lelaki seperti membingungkan.

Lelaki adalah sangat cool

Lelaki cukup payah dalam bab memberikan perhatian. Kebanyakan dari mereka sangat cool dan tidak tahu untuk melakukan apa untuk menggembirakan pasangannya. Meskipun begitu, cool bukan bererti tidak sayang. Jadi jangan buru-buru menuduh lelaki tidak menyukai anda hanya kerana dia mempunyai watak yang sangat cool.

Lelaki sukar untuk membaca fikiran

Kebiasaan wanita yang mempunyai masalah dengan pasangannya adalah dengan diam sahaja. Mereka berharap agar lelaki lebih faham dengan sendirinya atas kesalahan yang dilakukan. Padahal semua lelaki pasti tidak boleh membaca fikiran. Jadi jika wanita diam, masalah pasti tidak akan dapat diselesaikan.

Beberapa wanita mungkin tahu tentang ketiga perkara tersebut, namun pura-pura tidak menyedarinya. Adakah Anda juga begitu?

No comments:

Post a Comment

SHARE THIS

Blog Archive