Pengikut Boyzzonne

Monday, August 6, 2012

BILA ADMIN BLOG KARI NGERI DISOAL SIASAT!


Salam sejahtera semua.ini lah kerja bila sudah tiada kerja asyik menjelajah ke blog rakan-rakan dan dan hari ini memang gua sedikit tersentak dan sedikit tersenyum bila masuk ke blog kari ngeri di mana post yang terpapar di first page blog beliau adalah pasal soal jawab dari peminat-peminat blog kari ngeri ini.hehe.. kalau gua memang tak sanggup nak jawab semua soalan tu tapi admin kari ngeri tetap cekal dan tabah menjawab walaupun soalan yang tidak masuk hotak..hahaha.. lihat screenshot di bawah ini.
011
Februari 2010.
021
Belum.
031
Petaling Street
041
Kena dapatkan ijazah ilmu mengGoogle.
051
Ya.
061
Dah tengok pun, banyak kali.
071
Welcome. Yang mana ada, aku upload.
081
Habib, tak puas pun. Nabil, yup, masalah kanser mayat.
09
Sapuwe, nope, tak pernah. Capit, ada ke gila mayat?
10
Tak kenal, gua minat Aziz Satar je.
11
Hang ingat hang hot?
12
Kari ikan.
13
Gua peminat M-Pop. Paling suka band Max 247 dengan Gula-Gula.
14
Locus, gua makan sambal ikan bilis je. Amirul, buat kelab untuk hapa? Azrul, ye sebelum post aku kangkangkan dulu laptop ni.
15
Gua ialah Clark Kent merangkap Superman.
16
Apa la bagi soalan macam ni, gua nak reply pun malas.
17
Good question Nurul. I don't have any problem with either human or animal, it's the atrocity against both beings that I can't stand, and am prone to have more sympathy for animals since they are sentient and less conscious than humans. We can't exploit it as an excuse for committing animal cruelty. I'll be a vegan one day.
18
Mijinani, warna hitam. Hafiz, tak lah gua orang Perak. See More, gua mamalia yang berpenis.
19
Taklah, gua orang Perak. Saja minat dok guna slang Kedah.
20
Dzul, gambar dan video adalah 100% authentic. Lkmn, bukan setakat Tora, Ding Dang dengan Jojo pun gua pernah makan.
21
Ejad, tak boleh. Takkan hang nak campurkan benda bukan-bukan yang dok ada dalam blog ni dengan unsur-unsur Islamik kot. Dota, gua tak publish gambar Malaysia.
22
Yusry, kucing gua yang paling last, nama dia Garfield, mati tahun lepas. Solihi, gua dah post dulu.
23
Shazwan, nanti kitorang check balik. Hazeem, kalau ada nanti gua masukkan. Cik Keju, what for?
24
Tropik, gua illuminati.
25
Gambar Malaysia tak boleh publish, sebab blog ni tulis dalam BM. Bayangkan la kalau sedara mara sahabat handai mangsa tengok, tak ke trauma nanti?
26
Resepi mesti rahsia, kalau dah ramai tahu nanti tak ada customer dah.
28
Adalah sumbernya, cuma jalan cerita 50-50, jangan percaya sangat la.
29
Kari paling berempah.
30
Gua mamalia yang berpenis.
31
Good, Nadia. Pol, tak dapat apa pun. Salis, yup. Zombi, hang ingat ini laman porn ka?
32
Geng-geng Taman Segar jealous tu sebab ramai awek minat kat aku. Hang pun satu, dari dulu asyik tanya aku gay ke tak, hang berminat nak couple dengan aku ke? Sorry lah, aku sangat hetero, okay? Hahaha.
33
Pit, saja hobi. Azrul, yup, betul tu.
34
Hazeem, yes. Azrai, okay, thanks for sokongan anda.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

SHARE THIS

Blog Archive