Pengikut Boyzzonne

Friday, December 21, 2012

Video Bergusti Julia Perez Padahnya Penjara 3 Bulan!

Kalau nak tonton bahasanya agak kasar dan aksi luarbiasa seksi. Jadi tontonlah atas pilihan sendiri.


Asal beberapa puluh saat pertama memang lakonan, tetapi selepas seminit berubah menjadi pergaduhan sebenar antara Julia Perez dan Dewi Perssik ketika pengambaran Arwah Goyang Kerawang pada November 2010.

Kita pun tak tahu apalah yang berlaku tapi rasanya ini mesti ada kaitan soal ego antara pelakon baru dan lama ni.

Jangan lupa tengok mamat pondan kat belakang tu panik dan menjerit betulinnnn... entah itu dalam skrip ke tidak tak pastilah... mungkin dia nak cakap diaorang gaduh betul-betul kot.

Betulinnnnn... yang dua perempuan duk bergaduh tu jaun maskulin dari jantan sekor tu!

Aksi saat 30... “lu jangan munafik”... laga buah dada pun tak kurang hebat jugak kan...


Julia Perez Dipenjarakan 3 Bulan

Keputusan Mahkamah Agung di sini pada Jumaat menetapkan aktres seksi Julia Perez (Jupe) dikenakan hukuman penjara selama tiga bulan dalam waktu terdekat susulan kes pergaduhannya dengan aktres Dewi Perssik pada November 2010.

Jupe (Kanan) dan Dewi (kiri)

“Keputusan perbicaraan menetapkan hukuman penjara tiga bulan. Hakim juga memerintahkan tertuduh (Jupe) segera dipenjarakan,” ujar seorang sumber di mahkamah berkenaan ketika dihubungi Kapanlagi di sini, Jumaat.

Kes perbicaraan di antara dua penyanyi dangdut ini bermula ketika mereka menjalani penggambaran filem Arwah Goyang Kerawang pada November 2010.

Difahamhkan Dewi memfailkan kes ke atas Jupe selepas mereka bergaduh di set penggambaran filem itu.

Dalam keputusan itu, ketua hakim Dr Artidjo Alkostar dan dua hakim anggota Prof Gayus Lumbuun dan Dr Salman Luthan mendapati Jupe bersalah kerana bertindak kasar dan melakukan penganiayaan ke atas pasangan pelakonnya Dewi Perssik ketika penggambaran filem terbabit.

“Ketiga-tiga hakim memutuskan tertuduh (Jupe) bersalah. Keputusan itu diambil sebulat suara tanpa ada sebarang percanggahan atau perbezaan pendapat,” ujar sumber itu lagi.

–mStar Online

No comments:

Post a Comment

SHARE THIS

Blog Archive