Pengikut Boyzzonne

Monday, August 6, 2012

Trtagedi jemput anak - Guru,anak maut kereta langgar lembuALOR GAJAH: Kegembiraan seorang guru menerima kepulangan anaknya dari Jepun untuk sama-sama meraikan Aidilfitri bertukar sebaliknya apabila dia bersama anak bongsunya terbunuh selepas kereta Perodua Kancil dinaiki mereka melanggar
seekor lembu di Kilometer 213, arah selatan Lebuhraya Utara-Selatan, dekat sini, awal pagi semalam.
Dalam kejadian jam 1.20 pagi itu, Ngatinah Kemin, 47, dan anaknya, Muhamad Habib Firdaus Mokhtar, 10, meninggal dunia di tempat kejadian akibat parah di kepala dan badan.
Ngatinah yang juga guru di Sekolah Kebangsaan Sungai Linau, Simpang Renggam, Johor, menetap di Jalan Kenanga 1, Bandar Baru Ibrahim Majid, Simpang Renggam.

Kemalangan itu turut mengakibatkan suami mangsa, anggota Pasukan Gerakan Am, Lans Koperal Mokhtar Abu Bakar, 50, parah, manakala anak kedua mereka yang baru pulang bercuti kerana melanjutkan pelajaran dalam jurusan kejuruteraan di Jepun, Siti Nasuha, 21, cedera ringan.

Abang Ngatinah, Kamsani Kemin, 52, berkata, empat sekeluarga itu dalam perjalanan pulang ke rumah mereka selepas menjemput Siti Nasuha baru tiba dari Jepun di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA), Sepang.


No comments:

Post a Comment

SHARE THIS

Blog Archive