Pengikut Boyzzonne

Friday, August 10, 2012

Johari Pain Mohon Maaf Atas Statement Nak Potong 'Anu' Jika Pandelela Bawa Pulang Pingat


Johari Pain Mohon Maaf Atas Statement Nak Potong 'Anu' Jika Pandelela Bawa Pulang Pingat | Saya rasa inilah statement yang paling extrem sekali, sampai nak potong 'anu'nya lagi tu. So, ada beranaikah sekarang? Itulah janganlah sampai keluarkan statement bodoh tu, kan diri sendiri yang dah kena.


Kejayaan Pandelela Rinong memenangi Pingat Gangsa Sukan Olimpik London 2012 sekaligus membuatkan Johari Pain, anak Malaysia yang merendahkan atlet kebangsaan hilang ‘kemaluannya’ sama sekali. Mungkin beliau sudah tidak tahu hendak meletakkan dimana air mukannya lagi.

Semalam, iaitu sebelum Pandelela menang pingat semalam beliau telah menyiarkan status sebagaimana dibawah. Status yang tidak ingat dunia dan memang sengaja mencari padah. Namun pagi ini, berita kemenangan Pandelela sudah tentu memberi tamparan hebat buatnya. Apa lagi, akaun facebooknya juga nampaknya sudah ditutup. Yang makin banyak kini adalah fanpage menggesa Johari Pain ‘kerat anunya’ sebagaimana yang dia janjikan.

Johari Pain Mohon MAaf

Apapun, pagi ini si Johari Pain ini sudahpun memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia mengenai sikap bangangnya itu. Adakah permohonan maaf dia boleh diterima sebegitu mudah atau bagaimana? (Sumber)

No comments:

Post a Comment

SHARE THIS

Blog Archive