Pengikut Boyzzonne

Saturday, August 4, 2012

5 Cedera dalam kemalangan babitkan 4 kenderaan di Jalan Tun Razak

Sebuah kereta remuk selepas terlibat sama dalam kemalangan sebuah kereta terbabas di Jalan Tun Razak. Lima mangsa cedera akibat kemalangan tersebut.

KUALA LUMPUR - Lima orang cedera apabila tiga buah kereta dan sebuah motosikal terbabit dalam satu kemalangan di Jalan Tun Razak di sini, hari ini.
   
Menurut saksi kemalangan, kejadian itu berlaku berhampiran Institut Jantung Negara (IJN) kira-kira pukul 10 pagi ini apabila sebuah kenderaan jenis Perodua Kembara yang dinaiki dua orang lelaki yang sedang menghala ke Bulatan Pahang terbabas lalu memasuki arah bertentangan.
   
Menurut pemandu sebuah daripada kereta yang terbabit dalam kemalangan itu, Tam Sui Chim, 51, kereta Perodua Kembara itu terbabas dan memasuki laluan bertentangan sehingga menyebabkan dua lagi kereta yang cuba mengelak terbabit dalam kemalangan.
   
Penunggang motosikal yang berada di belakang kereta itu hilang kawalan lalu melanggar belakang kenderaan itu.
   
Pemangku Ketua Polis Trafik Kuala Lumpur Supt Rusli Mohd Noor ketika dihubungi berkata setakat ini polis masih belum menerima sebarang laporan.
   
Menurut jurucakap Hospital Kuala Lumpur, lima orang yang cedera dalam satu kemalangan, tanpa menyebut lokasi kejadian, dihantar ke hospital itu hari ini tanpa memberikan butiran lain.

Identiti mereka masih belum dikenal pasti. -Bernama

No comments:

Post a Comment

SHARE THIS

Blog Archive